NOGLE HÅRDE DØGN! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BØRNE-STUFF

NOGLE HÅRDE DØGN!

img_8318

Rødmossede kinder, blanke øjne, enormt træt og en feber over 40 – shit, shit og atter shit! Det kom fuldkommen bag på mig og mens dame-stemmen i røret blev ved med at gentage som en mantra :”Hvis du ikke kan vække hende, så ringer du 112 med det samme“, befandt vi os i en rygende fart på Rigshospitalets børnemodtagelse. Jeg er stadig fuldstændig rystet og hold nu op nogle hårde døgn, fysisk men også i aller højeste grad følelsesmæssigt! At stå med sit barn, så sygt, i armene, er fan’me voldsomt! Det er simpelthen så synd for hende, at være så lille og have det så dårligt, mens det er fuldstændig umuligt at sætte ord på hvor ondt det gør eller havde nogle forståelse for hvad der sker. Åh!

Fredag formiddag var kærlighedsvæsnet faktisk feberfri, men jeg var nok lige lidt for hurtig på tasterne, da lykkeligt beskrev hvordan kærlighedsvæsnet ved at vende tilbage til sit charmerende jeg! Der gik ikke mange timer før feberen var tilbage, dog den ubehagelige form for feber, med et påvirket barn som i løbet af et par timer havde en feber på over 40! Det gik dælme stærkt og efter to dage på Rigshospitalet er vi nu hjemme. Kærlighedsvæsnet har fået en værre omgang nyrebækkenbetændelse ( os som har prøvet det, ved det gør f****** ondt)!! En af mine værste mareridt er, at hun har arvet det fra min side – gentagende nyrebækkenbetændelser og tilbageløb i urinvejene. Hun har heldigvis en åben indlæggelse på rigshospitalet og skal til ultralyd om 5-6 uger, efterfølgende tilknyttet børne-nyre-afdelingen hvor hun skal til tjek i det næste år.

Kærlighedsvæsnet er langt fra sit charmerende jeg, hun er træt og pjevset, hun sover det meste af dagen, mens randerne under øjnene taler for sig selv. Spiser ikke men drikker dog lidt, hendes feber er stadig høj trods hun konstant er på panodil – det eneste trygge sted er mors arme med madkasserne som sutteklud. Hun skal havde flydende medicin 3 gange dagligt i de næste 10 dage og jeg er super glad for ikke ha’ stået som Palle-alene-i-verden igennem de sidste dages episoder. Både mine forældre og Tobias hastede afsted på hospitalet, hvilket har været / er en kæmpe hjælp da jeg ærligtalt ikke ved hvordan i al verden jeg skulle have fået spist, drukket eller sovet – åh har mest lyst til at stortudende kravle i fosterstilling!

 Nu skal den medicin bare virke ASAP, så kærlighedsvæsnet kan blive hendes glade og charmerende jeg igen!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRNE-STUFF