HAHAH FASTELAVN OG GLEM SØVN MOR! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MILK BABY

HAHAH FASTELAVN OG GLEM SØVN MOR!

soph-i-kili-3 soph-i-kili-4

Indlægget indeholder affiliate links!

Hvis dette skønne væsen kunne tale, ville hun uden tvivl sige: “Hahah glem søvn Mor!!” som i disse dage er endnu længere væk end Kina! Det søde barsel tid, nærmere betegnet som tiden i en kærligheds boble uden søvn! Kærlighedsvæsnet har for anden dag i træk mareridt hver anden time og det tager mig typisk en lille time at få hende til ro – yes en time vuggerier og en time søvn heeeele natten!! Tigerspring, amme-afvænning og nætter er ikke umiddelbart den perfekte cocktail, hverken som voksen eller barn! Shit jeg er træt! Bloggen skriver ikke sig selv og efter 3 kæmpe store kopper kaffe, et besøg hos min fys ( som er awesome btw, find hende her ) og sover kærlighedsvæsnet til middag, forsøger jeg mit bedste for at strikke et indlæg sammen til dig!

fastelavnsris

På søndag skal vi skråle “Fastelavn er mit navn, boller VIL jeg have”.. Traaaaaa laaaaaa! Og idag har jeg været så pisse overskuds agtigt at jeg har lavet et fastelavnsris! JA, jeg har klappet mig selv vanvittigt meget på skulderen over mit første fastelavnsris, mener selv det er ret awesome ( P.S har ikke sovet mere end et par timer, sammenlagt )!! Det er kærlighedsvæsnet første fastelavn og trods hun ikke vil huske et øjeblik fra dagen, så øver jeg mig gevaldigt i at være mor = holde al-verdens-børne-helligedage 😉 Det er jo som at blive barn igen, dog med det twist at jeg nu er ansvarlig for magien! Jeg lovede mig selv da jeg blev mor, at de traditioner jeg selv er vokset op med skal gives videre – fastelavn, udklædning og slå katten af tønden er blot en “børne-hellig-dag” ud af mange!

Søndag skal vi selvfølgelig ud og slå katten af tønden og trods det ikke bliver det store udklædnings-show fra vores side, så har jeg da købt den fineste Numero 74 prinsessekrone i dusty pink!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MILK BABY