DRAMA – SKULLE HAVE LAVET POPCORN! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
25% PRESALE HOS MOODINGS & JUSTSPOTTED + RABATKODE

DRAMA – SKULLE HAVE LAVET POPCORN!

giphy-1

Det var fredag aften og fortrød inderligt at jeg aldrig fik lavet popcorn. Kærlighedsvæsnet havde en af sine aftner hvor hun vågnede med skrig og skrål i jævne mellemrum, mens jeg faldt over den vildeste gossip girl drama i blog-land!

Hvis du ikke allerede har gættet indholdet, så lad mig da lige opdatere dig. Sarah Louise deltog i et event som Mai Manniche holdte i fredags, hun skriver derefter på sin blog var det ikke et event hun var særlig vild med at skulle til og fik et par glas vin for meget. ( Som jeg forstår det mellem linjerne en lille sviner til Mai ) I hendes indlæg får hun også lidt smidt et par kærlige klask med på vejen til Louise / Twerk Queen, Nikita Klæstrup og Ekaterina Krarup Andersen. Allerede AV! Mai Manniche svare tilbage på hendes blog med overskriften: “Sarah Louise gå på antabus“, mens Nikita Klæstrup skriver: “Det er vist efterhånden tre næser siden hun sidst har været på en forside…” efterfulgt af et indlæg om hvad feminist betyder for hende ( Læs hendes indlæg her ). Toppen af poppen sker da bloggeren Mette Marie / Twin peaks i en kommentar også får en tur med på vejen. Den havde jeg sgu ikke set komme, hvad i al verden har den søde kvinde med noget som helst at gøre?! Hun har skrevet et indlæg om 4 kvinder som inspirere hende og pludselig blevet indraget i gossip-girl-drama!! Puha, ja forstår du min trang til popcorn ( og et glas vin med smøger )?!

Jeg er mor på barsel og har tilsyneladende intet liv, siden jeg sad kl.22.30 en fredag aften og sluger alt til mig!! Hahaha! Men nu hvor jeg allerede har åbnet for godteposen, så kan mig og min store mund simpelthen ikke holde kæft – S O R R Y! Det her er ikke møntet på Sarah Louise, som vi alle ved vil ydre sig som hun har lyst til, hendes blog er både sjov og underholdende. Det er trods alt derfor vi i ny og næ læser med. Men kommentarende på hendes indlæg er jo direkte ondskabsfulde!!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg kender flere af pigerne der er involveret og særlig Mai Manniche har altså en særlig plads hos mig! Og det berør mig altså at læse tavelige kommentarer, om folk jeg virkelig synes godt om!! Og hvad fan´er folks problem med The girl squad? 3 kvinder med pæren i orden som klæder sig præcis som de har lyst til, come on lad os da hylde faktummet af at de tør at skille sig ud, frem for at være så trist og aske grå som så mange andre! Især Louise er jeg pisse vild med, hun er dælme en sej kvinde med ben i næsen! Forstår slet ikke trangen til at ydre sig negativt, dog har alle ret til deres egen holdning – det er sgu et frit land. MEN jeg er overrasket over hvor få mennesker der forstår pointen at tavshed er guld hvis man ikke har noget pænt at sige! Det er så skide nemt at blande sig, kommentere på indlæg og være pisse anonym bag en skærm, men hvor mange ville egentlig stå og sige de samme ting ansigt til ansigt?!

Bag min popcorn ( og et glas vin med smøger ) trang, er jeg sgu mest af alt overrasket over hvad folk føler de kan tillade sig. Ja vist, vi skriver blogs og stikker næsen frem i ny og næ, det er vel og mærket også VORES blogs, men hvad er det som gør at fuldkommen fremmede mennesker føler de kan være så onde og modbydelig overfor folk de ikke rigtig kender? Det er da virkelig en pisse sørgelig udvikling!

P.S Hvis du har tænkt dig at kommentere negativt på noget ovenstående, så hop i havet! Jeg driver en blog og ikke en diskussionsklub! Tak 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% PRESALE HOS MOODINGS & JUSTSPOTTED + RABATKODE