THE MOMMY LIFE UPDATE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BOLIG STUFF MED RABAT

THE MOMMY LIFE UPDATE

img_6662

Det er tid til en lille mommy life update og kærlighedsvæsnet er et værre hængetræ i disse tigerspringsdage, faktisk er der ikke den store ændring siden dette og dette indlæg. Hun er pjevs og på samme tidspunkt skide charmerende, prikken over i’et er hendes nye evner som søvn-tyv. Faktisk er hun begyndt at skrige som en stukken gris når hun bliver lagt i hendes juniornest, så højt at jeg er flere gange blevet bekymrede for der er noget andet i vejen! Dog efter en god tur på yoga-bolden OG amning sover hun næsten som en sten! Selvfølgelig med skrige-ballade når jeg rejser mig! Åh tough mommy life og velkommen til mine nye mørke rander under øjnene!

Kærlighedsvæsnet har den vildeste evne til at smile, kysse og charme sig igennem, selv efter den længste og mest udfordrende nat så vågner hun med det største smil. Det er ikke til at stå for!! Det er fuldkommen fantastisk at få så mange kys og kram, men det er dælme også begrænsende når det kommer til dagligedagens opgaver. Jeg elsker min datter højere end alt andet og synes selv hun er verdens mest vidunderlige skabning, MEN indimellem har selv den mest tålmodige mor, altså brug for en pause!

Fik jeg nævnt, at hun er begyndt at bevæge sig rundt?! Hun møver sig fra A til B og det går dælme stærkt! Hun træner for fuld skrue og i hendes gåstol bevæger hun rundt i lejligheden!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIG STUFF MED RABAT