MOR AKA SLIDTE LIS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OMG DEN PERFEKTE JULEGAVE - BOLDBASSIN

MOR AKA SLIDTE LIS

img_1243

Føler mig sgu lidt som slidte Lis i de her dage, søvnmangel i 6,5 mdr begynder sgu at sætte sine ubehagelige spor. Trods jeg har fået smukt nyt hår hos Michael, så sidder det forfærdigeligt idag og desuden er der nye rynker som titter frem i mit fjæs!! OMG jeg begynder at se 5 år ældre ud – slidte Lis er mit nye kælenavn OG jeg er fuldstændig hammerne ligeglad, drømmer bare om at kunne sove!! zzZZzzZzzzz!!

Kærlighedsvæsnet har både tigerspring mens hendes tænder klør og de første tænder ER kommet, det betyder nattesøvnen er fløjet en tur ind i Bermuda trekanten. 5-6 gange oppe i løbet af natten og dagene med en insisterende og utilfreds lille pige som mener mors arme er det eneste rigtige sted i verden! Oven i herligheden, kan jeg sgu ikke falde i søvn når jeg endelig få lagt mit hoved på puden – tankerne flyver rundt. OMFG!!

Når hun bliver ældre, så skal jeg forkæles med botox og lidt filler!
Pssssst du finder min mening om botox og filler lige her.

P.S Beklager hvis du føler dig trådt på, fordi du kender en skide søde pige der hedder Lis. Evt. din moster, kusine, nabo eller kat. Jeg kender også en fantastisk pige med navnet Lis 😉 Navnet er ikke valgt for at ramme dig, irritere dig eller på nogen måde provokere dig – det rimede sørme bare lige så fint!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG DEN PERFEKTE JULEGAVE - BOLDBASSIN