DAGENS BABY OUTFIT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
RYNKER FORSVIND!

DAGENS BABY OUTFIT

marmar-5 marmar-1 marmar-6 marmar-2 marmar-3

Indlægget indeholder affiliate links!

Åh jeg har altid været vild med mandage og det har bestemt ikke ændret sig under min barsel. Storbyen lever op og bliver igen fyldt med summelyde, mens vi sidder i vinduet med tæpper og kigger på alle de mennesker som er på vej på arbejde. Kærlighedsvæsnet har sovet helt til kl.7.30, så en ganske sej lille fis med kun 3 gange omgange amning i løbet af natten. Yaaaay!

Faktisk har vi haft os en vaske-ægte hyggedag, som du måske allerede har luret på snapchat ( signemorkeberg ) med en lang trille-tur. Hund, baby og mor på udflugt, efterfulgt af babygymnastik og danseri, selvfølgelig afsluttet med masser kys, kram og godnat læsning! Kærlighedsvæsnet sover allerede sødt, så jeg har tid til at få delt dagens baby outfit og wauw hvor har hun bare set dejlig ud hele dagen i hendes lækre Marmar Copenhagen heldragt. Den er simpelthen så nuttet til hende og som prikken over i’et så er den dælme både i lækkert stof og dejlig efterårs-varm.

På billedet finder du:
Marmar Copenhagen // 349,95 kr og Cam Cam JUNIOR QUILT GREY

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RYNKER FORSVIND!