DET FØRSTE HEJ – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SAMVÆR OG FORÆLDRESKAB

DET FØRSTE HEJ

IMG_1780

Første gang jeg holdte hende i mine arme, mærkede jeg en brusende kærlighed storme ind over mig! Der var intet andet i hele universet end hende og mig! Hun var blå, skrigende, smurt ind i foster fedt og fuldkommen min. Jeg elskede hende!

Tænk det her lille væsen har vi skabt, tænk det er hende som har ligget og sparket løs i mine mave, tænk at hun er blevet lavet i min mave. Hun føltes så naturlig imod min hud, og stadig var hun så fremmed. Jeg kendte ikke hendes lyd men jeg kendte hendes berøring, jeg kendte ikke hendes dejlige duft men intet føltes mere naturligt end at kysse hende. Det er da vildt hvordan naturen hænger sammen, en mors og datters første hej og en rejse begyndte!!

Jeg blev angst når jeg ikke kunne mærke hende, jeg kunne ikke slippe hende. Den her lille pige har været en del af mine krop i 9 mdr og kunne simpelthen ikke undvære hende. Hun er den eneste, som har hørt mit hjerte slå inden fra og jeg har mærket hendes. Det var fysisk umuligt for mig, at hun skulle sove i vuggen og er overbevist om at en mor har mindst ligeså meget brug for kropskontakt som barnet, for det var angst-provokerende at undvære hende blot et split sekund.

Det øjeblik jeg fik hende i mine arme, glemmer jeg aldrig! Hverdag er en spændende og unik dag, at se hende vokse og udvikle sig er en kæmpe stor gave mens den største af alle er at være hendes mor!

Fortæl mig at jeg ikke er den eneste mor, som har haft de her tanker af brusende kærlighed?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMVÆR OG FORÆLDRESKAB