DE SKÆVE DAGE MED EN SØVN-TYV – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KIIPAPP - NY FOTO FREMKALDER APP

DE SKÆVE DAGE MED EN SØVN-TYV

IMG_0016

De skæve dage med poser langt under øjenene og tungen halvt ude af munden! Det er en af de forrygende dage hvor denne lille søvn-tyv har kun sovet fra 22.15-00.17, 00.35-02.23 og igen fra 02.45-05.15, så er vi sgu alle temmelig trætte herhjemme! Det er præcis en af de dage hvor alt går galt, hun vil ikke sove på hendes normale tider, hun er træt, hun er gnaven, hun er en diva og så kan hun dælme også brokke sig.. højt og tydeligt! Hvad fan’ alt kan heller ikke gå efter bogen, og dem som tror barsel er den rene fest, kunne ikke være mere gal på den!

Bedst som jeg tror at hun endelig er faldet til ro, ringer postbudet på eller overboen har besluttet sig at larme helt vanvittigt. Jeg er sikker på der er røg ud af mine ører og håndfalderne snart begynder at klø – hader når kærlighedsvæsnet bliver forstyrret i hendes søde søvn = jeg bliver forstyrret i min-ene-alene-tid! Mest af alt minder jeg nok om en hidsig mor, der på ingen måde får nok søvn – hvilket jeg faktisk også er idag. Når dagene er skæve, er det hårdt at være alene mor – de der magiske hænder som kan tag over, er ligesom bare ikke der…. Men selv på de skæve dage, smelter mit hjerte når hun smiler, puldre og hendes øjne lyser op.

Mommy life – Et finurligt eventyr i mellem træthed og en lykkerus!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIIPAPP - NY FOTO FREMKALDER APP