ALENE-MOR, HVAD FAN GØR JEG NU?! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STARTEN PÅ VORES NYE KAPITEL

ALENE-MOR, HVAD FAN GØR JEG NU?!

IMG_3939

Okay pludselig stå du med et lille barn og single, “Hvad fan gør jeg nu?!?” er blot én af de sætninger du kan høre i dit hoved. Ja, jeg ved det – jeg står der nu og der går meget igennem ens hoved, når man pludselig står i en situation som alene-mor. Livet har det med at lave uventede drejninger, oftes er der en mening med galskaben og i sidste ene er det for det aller bedste!! Først og fremmeste, du har lige født og du har allerede bevist du er en fucking stærk kvinde – YOU CAN DO THIS!! Du kan føle at du er kastet ud på enormt dybt vand, du kan ikke bunde og der er desuden hajer rundt omkring dig! Men midt i orkanens øje er det dælme ikke en ren fornøjelse, der er en masse praktiske ting som skal i orden før følelserne får frit spil. Få styr på dit shit, de praktiske ting er så vigtige at få styr på, så pak følelserne til side i et øjeblik og vær en kvinde af handlinger!

1. Bolig situationen
Hvem flytter ud? Hvor skal barnet bo? Hvem skal hvad?
Kan du blive i lejligheden eller huset med barnet alene, then do it!
2. Det økonomiske aspekt
Besøg banken, få hjælp til at lave et budget som tager udgangspunkt i livet som alene-mor på godt og ondt! Søg om børnetilskud til enlige og få styr på børnebidrag ASAP!
Du kan søge om børnetilskud til enlige her og fastsættelse af børnebidrag her.
3. Barnet
Barnet er det vigtigste i hele verden og alle følelser som kan være tilstede inde i dig skal ikke håndteres foran det følsomme lille uskyldige væsen. Bliv sur, græd og råb ind i puden i et andet rum og når barnet sover! Måske er tingene ikke super cool mellem dig og ex-kæresten, men en god stemning når der er besøg er dælme vigtigt! Hvis din ex ikke bidrager til en god stemning, så må han altså smutte OG det kan kun gå for langsomt!
4. Overlevelse
Omgiv dig med positive mennesker som elsker dig, dem du kan dele hele verden med og dem som griber dig når du snubler. Det her er blot et lille bump på vejen, du er blevet mor som er den største gave af dem alle! Desuden er du helt sikker på dit liv, vil blive bedre uden ham alligevel, så find det positive frem og omgiv dig med dem som husker dig på det!

Når de praktiske ting er i orden, begynder bearbejdelsen. Alting tager tid og det er okay! Verden blev vendt på hoved da du blev mor og det her er endnu en hård omgang, du er et sårbart sted – men husk det er kun en process. Intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget!

Forslag til bearbejdelsen: 
Gå til boksning, få det ud!
For god orden skyld, vil jeg lige nævne at du skal IKKE slå ham selv om du måske har lyst og der kommer intet godt ud af at kaste alle hans ting ud af vinduet, ej heller tanken om karry-gult baby-høm høm i hans sneakers! Just dont go there 😉

P.S. Jeg ved godt det her er svært!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STARTEN PÅ VORES NYE KAPITEL