DET BEHØVER IKKE AT SKRIGE BØRN I HJEMMET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HUN HAR LÆRT MIG SÅ MEGET ALLEREDE

DET BEHØVER IKKE AT SKRIGE BØRN I HJEMMET

sophia12uger (27 of 1)sophia12uger (7 of 16)sophia12uger (2 of 16)

Måske er jeg sart men behøver et hjem med børn virkelig at skrige børn? I min optik er det et nej, men der er delte mening om hvor vidt et hjem skal være fyldt med skrigende farver, det er for mig en smagssag. Vi er ikke til det, mens andre går all in – og det er helt okay at vi er forskellige!

Trods vores lille kærlighedsvæsen i den grad er repræsenteret i vores hjem, så synes jeg egentlig ikke at det skriger “børn i hjemmet”, har ihvertfald gjort meget for at hendes ting blender yderst godt ind i resten af vores hjem uden at det bliver for meget! Som jeg tidligere har nævnt, er jeg ok farveforskrækket og mens den rosa farve er lækker på hendes værelse så prøver jeg bedst muligt at holde de vilde børnefarver væk fra resten af lejligheden, mens de sarte blendes ind. Med min tilgang til farver, skal det ikke undre mig hvis kærlighedsvæsnet går all in på pink når hun bliver ældre 😉 Min egen lille diva!

Langsomt begynder vi at organisere os og de sidste flyttekasser bliver opbevaret i vores lange gang mens stuen og spisestuen forsøges at være fri for flytterod ( flyttekasser som jeg hader! ). Hvad synes du?

above-copenhagen-lookbook-released12

11 kommentarer

 • Hvor er den fine hvide reol på væggen fra? Måske en bestå fra Ikea eller? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det kan helt sikkert gøres smooth og i tråd med hjemmets øvrige indretning, sådan rent farvemæssigt mv.
  Men husk nu at hun altså ikke er særlig gammel – hun har kun måske 1/10 af det hun har, når hun er 1,5, og til den tid kravler de jo rundt, flytter sagerne fra det ene rum til det andet og jeg har en idé om at det er svært at undlade primærfarver helt – men man kan da prøve!
  Det er bare noget andet, når man har en bebs 🙂 De fylder ikke på samme måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahah Johanne du har sikkert ret, hun må få nogle kasser med legetøj i stuen 😉 P.s jeg glæder mig til at hun fylder mere i lejligheden og jeg får mine 8 timers søvn.. ZzzzZzzz <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare godt!
  Vi havde det på samme måde lige indtil vi fik et lille barn og ikke en baby. Jeg tror du er mere stilsikker end vi var.
  Skønt hjem du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Den pæneste måde jeg nogensinde har set en baby i et hjem, ser så hyggeligt og stilrent ud!
  http://www.mielaban.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Er vild med den måde du får blendet hendes ting ind i jeres hjem. Vil forsøge at gøre dig kunsten efter, når jeg engang skal være mor! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Men lite annorlunda blir det nr ni får ett barn och inte en bebis 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUN HAR LÆRT MIG SÅ MEGET ALLEREDE