HUN HAR LÆRT MIG SÅ MEGET ALLEREDE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HENDES BØRNEVÆRELSE

HUN HAR LÆRT MIG SÅ MEGET ALLEREDE

sophiaogsigne1

Der sker de mest utrolige ting inde i os kvinder, når vi bliver mødre. Over night ændre vi os og bliver ekstremt ansvarlige for det lille væsen som i 9 lange måneder har ligget i maven, pludselig er hele vores verden ændret – vi er blevet mødre! Vores eget behov bliver uden at tøve tilsidesat og intet er mere naturligt end at gå igennem ild og vand for det lille bitte menneske! En kærlighed som hverdag vokser sig større og større, personligt må jeg indrømme at jeg ingen ide havde om at der fandtes den slags kærlighed, før hun kom til verden.

At gå på kompromis er en by i Rusland! Undervejs finder ud af at vi nægter at gå på kompromis med de ting, som vi mener er vigtige for vores barn. I den her process lære vi os selv rigtig godt at kende. Jeg er personligt blevet en af de temperamentsfulde mødre, et stædigt æsel vil nogle kalde mig! Som jeg snakkede med min barndomsveninde om forleden dag, så ser vi pludselig de mennesker omkring os i et nyt lys og ting vi normalt kan gå på kompromis med, er nu fuldstændig umulige!

Jeg havde aldrig troet at jeg ville blive stik hammerne tosset hvis nogen vækker mit sovende barn, ikke holder hendes hoved korrekt eller for den sags skyld er belærende “ved-alt” typen! Jeg indrømmer at jeg er overbeskyttende og ikke til “dikke dikke” typen hvis min datter græder, så giver du hende til mig, hvis du ikke vil have en gryde i hoved! So sorry 😉 JA, hun har allerede lært mig så meget allerede, faktisk mere end jeg nogensinde havde forestillet mig! Mommy life er fantastisk, hårdt og noget helt unikt, ville ikke være hende foruden!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HENDES BØRNEVÆRELSE