DINE, MINE OG VORES BØRN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ER DET VIRKELIG KEDELIGT?

DINE, MINE OG VORES BØRN

IMG_5133

Så længe jeg kan huske har jeg sgu altid været en hygge-fis og elsker jeg at tilbringe kvalitetstid sammen med mine veninder. Jeg må indrømme at mit hjerte smelter at se vores børn sammen! Det er et syn for guder, og i dag har min dejlige veninde Haniel været forbi med hendes overdrevet lækre datter. Er det ikke bare et cute billed?

Det fik mig til at tænke på de forskellige stadier vi kvinder går igennem, og at 30’erne i aller højeste grad er federe end 20’erne. Hvis du ikke tror på mig, så bare vent og se, 30’erne er the fucking shit – F A B U L O U S!

Jeg har både veninder med og uden børn, nogle single, nogle forlovet / gift og andre i parforhold. Mellem os to, så må jeg indrømme at jeg i al hemmelighed nyder jeg de gode saftige historier fra mine single veninder, om vanvittige byture, vild sex og latterlige mænd. Og i aller højeste grad elsker jeg at se mine veninders vidunderlige unger omkring kærlighedsvæsnet, mens kaffen og snakken nydes! Ikke mindst nyder jeg at opleve friheden af at opleve de forskellige stadier igennem mine veninder – det er guld værd og gør livet så farveridt!

Synes du ik?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET VIRKELIG KEDELIGT?