DAGENS UPDATE FRA BARSEL LIVET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KÆRLIGHEDSVÆSNET HAR FÅET ET NAVN!

DAGENS UPDATE FRA BARSEL LIVET

IMG_1937

Godmorgen, er du klar til dagens update fra barsel livet? :*

Dagene går og klokken slår – hold nu op tiden flyver afsted!!!
Vi er stadig i Jægerspris og er virkelig begyndt at længes efter at komme tilbage til den kendte summen af storbyen. Vi har efterhånden været omgivet af naturskønne omgivelser i over en måned, hvilket også betyder Tobias og jeg har været fra hinanden i lang tid – ham savner kærlighedsvæsnet og jeg!! Manden har netop afleveret sit speciale og har knoklet på livet løs siden vi blev forældre, som desværre falder sammen med at vi også renovere lejlighed – så vi har ikke set ham meget. Jeg nyder dog at se ham og kærlighedsvæsnet hygge sammen, det er et syn for guderne og glæder mig til snart at se det hverdag <3

Udover Storbyen, Tobias og renovering af lejligheden, så går mine dage med verdens skønneste kærlighedsvæsen. Mit ellers travle liv som selvstændig er skiftet ud med den reneste form for kærlighed – at være nybagt mor på barsel. Hele min verden handler om hende og jeg er begyndt at finde min plads som mor – er også næsten stoppet med at græde når hun græder, at analysere sit barns gråd er en process 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHEDSVÆSNET HAR FÅET ET NAVN!