EFTER FØDSEL MAVE // 18 DAGE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVEM HAR SAGT DET AFSLAPPENDE LOOK SKAL VÆRE KEDELIGT?

EFTER FØDSEL MAVE // 18 DAGE

efterfodselmaveeftergravidgraviduge40

Okay det er en temmelig vild udvikling og naturen er jo for crazy!

Under min graviditet var jeg interesseret i hvor hurtigt man tabte sig efter en fødsel. Jeg kan umuligt være den eneste som har tænkt de tanker og nu får du starten på min efter fødsel mave! Det at finde til rette i sin egen krop igen, er vigtigt for mig. Selvfølgelig er Rom ikke bygget på en dag, og come on vi kvinder er jo for seje – vi kan lave skønne babyer i maven OG blive normale igen efter!!

I dag er det 18 dage siden kærlighedsvæsnet kom til verden, 18 dage har Tobias og jeg været forældre til jordens lækreste lille sag og 18 dage har min krop været på vej tilbage til sin normale form – Yaaaaay!! Jeg kan nu se mine fødder igen, jeg kan bevæge mig ubesværet rundt og jeg skal endda ikke tisse konstant. Dagen på kejsersnittet endte min baby vægt på præcis 20,1 kg, allerede da vi kom hjem fra hospitalet 5 dage senere havde jeg tabt 8 kg – nu siger vægten 12 kg på 18 dage! Mit maveskind er dog løst og føles som en bolledej, men det har jeg det ganske fint med.

12 down, 8 to go!
På bilederne finder du DET SIDSTE BABYBUMP BILLED og BABYBUMP UGE 40 sammen med billeder fra i morges.

Kærlighedsvæsnet er heldigvis fantastisk til at tag bryst og vi hygger virkelig under amning, hun er en pisse sej lille pige!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM HAR SAGT DET AFSLAPPENDE LOOK SKAL VÆRE KEDELIGT?