YNDLINGS BODYSTOCKINGS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HAFT HÆNDERNE FULDE

YNDLINGS BODYSTOCKINGS

sophia12dage-2 sophia12dage-7 sophia12dage-9 sophia12dage-8 sophia12dage-4sophia12dage-6

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord.

I disse dage lever vi af kærlighed og kildevand, livet som nybagt mor er pragtfuldt og trods den manglende søvn, ømme brystvorter og karry gul baby-lort, så er det liv og glade dage her hos os 🙂 Vores datter er hammerne lækker og vi er to super forelskede forældre!!

Idag rocker kærlighedsvæsnet en af sine yndlings bodystockings, som er fra Magasin’s eget børnebrand BAKITO. De er super bløde og lækre – vi er helt pjattede med dem! Det er super vigtigt for mig, at være lille pige bliver klædt i items hun både kan bevæge sig og ånde i! BAKITO er et brand som jeg er blevet virkelig glad for, ikke mindst har de overkommelige priser men kvaliteten er skøn og designet lækkert. Vi har allerede fået købt os et lille lager af BAKITO BODYSTOCKINGS, til den fornuftige pris a 1 stk for 100,- og 3 stk for 250,- 🙂

Står du og mangler lækre bodystockings, så find BAKITO HER.

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAFT HÆNDERNE FULDE