DET SIDSTE BABYBUMP BILLED – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
IDAG GØR JEG KLAR MED WELEDA

DET SIDSTE BABYBUMP BILLED

planlagtkejsersnit

Set bort fra min old school tatovering af noget der engang ligende fodspor ned af min hofte, må jeg indrømme at den babybump er temmelig stor efterhånden. I løbet af den sidste uge, er maven vokset yderligere og idag kommer hun sørme ud til os!! WAAAAUW..!!! Det er slet ikke til at forstå, at idag skal jeg kysse hende for aller første gang – idag er hendes fødselsdag!!! I den forbindelse, er det også blevet tid til at dele mit sidste babybump billed 🙂

Tasken er pakket, bilen er klar og jeg er netop vågnet, min mave er fyldt med sommerfugle og spændning, lidt nervøsitet er der altså også! Det planlagte kejsersnit er sat til kl.09 og hvis alt går som planlagt er Tobias og jeg forældre inden klokken slår 10 her til formiddag -hvor vildt er det lige!! Åh hvor jeg dog håber alting går som smurt!!!

Jeg skal selvfølgelig nok forsøge mit bedste for at holde dig opdateret og er tilbage på bloggen ligeså snart jeg kan 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDAG GØR JEG KLAR MED WELEDA