JEG BLIVER MOR I MORGEN!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN VIN OG SMØGER SITUATION

JEG BLIVER MOR I MORGEN!!!

IMG_0676

Midt i mellem flytning og renovering, bliver jeg sørme mor i morgen!
Lad mig lige gentage det igen, JEG BLIVER MOR I MORGEN!!! <3

Hold nu op hvor jeg glæder mig helt vanvittigt til at mærke hende i mine arme, se ind i hendes lækre øjne og forelske mig hovedløst i det smukkeste kærlighedsvæsen. Uden nogen fornemmelse om hvordan det egentlig føles, er jeg ikke i tvivl om at det bliver et af livets største øjeblikke og en dag jeg aldrig vil glemme!!!

Vi er stadig igang med at renovere lejligheden, og drømmen om at alt står færdigt til vi kommer hjem fra hospitalet er længere og længere væk. Badeværelset vil forhåbentligt være færdigt, køkken er mere eller mindre klar – der mangler stadig gulv. MEN hendes værelse vil blive lavet færdigt og vores eget soveværelse – så må stuen, spisestuen og kontoret komme løbene. De vigtigste rum må være badeværelset, et brugbart køkken, hendes og vores soveværelser. Jeg er sikker på at efter i morgen, vil alt mit fokus være rettet på hende og mit ordens trip forsvinde lidt ind i mængden af moderskabet og kærlighed.

Jeg kan stadig slet ikke få ind i mit hoved, at i morgen bliver jeg mor og kærlighedsvæsnet kommer ud af min mave – fødselsdags fest!!

Dagen i dag går selvfølgelig med at gøre klar til i morgen, vaske de sidste ting, have sommerfugle i maven og pakke hvad der skal pakkes!! 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN VIN OG SMØGER SITUATION