BABYBUMP GRAVID UGE 40 – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NU KENDER VI BÅDE DATOEN OG TIDSPUNKTET!!!

BABYBUMP GRAVID UGE 40

graviduge40

I dag er jeg gået ind i uge 40 af min graviditet, med 19,1 kg ekstra på kroppen er det min terminsuge – crazy!! Min babybump vokser stadig og kan sidde i timer bare og kigge til mens hun sparker løs! Om et øjeblik vil kærlighedsvæsnet komme ud af min mave og i vores arme. En begyndelse af hendes liv som starter med hendes fødselsdag –  det skal i aller højeste grad fejres!!! Lad os begynde med 5 dage på hospitalet og to forældre som betagende vil kigge forelsket på hende 🙂

Det er godt nok en vild følelse og tænke på – den sidste uge som gravid, og livet som mor skal til at begynde! Jeg må indrømme at jeg glæder mig til at blive en kvinde unden vand i kroppen og trangen til at løbe til det nærmeste toilet kan forsvinde. Ikke mindst besværet ved at bevæge sig og gåsegangen kan aftage. MEST af alt glæder jeg mig til at forelske mig fuldstændigt i den lille pige i min mave!!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU KENDER VI BÅDE DATOEN OG TIDSPUNKTET!!!