EN OMVANDRENDE VANDBALLON – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN MÆRKVÆRDIG FØLELSE

EN OMVANDRENDE VANDBALLON

IMG_1238

Jeg er nu en omvandrende vandballon på 10.000 ton!
Alt det vand som jeg har samlet i kroppen er slet ikke så morsomt som det lyder – jeg venter bare på at sprænge mens jeg mistænker min krop for at være en svamp. Hvis eneste formål er at suger væske til sig! BUM vandballon!

Ja selvfølgelig vokser min mave baby stadig, og jeg kan kun se måbende til mens maven tydeligvis giver den gas med vokseværk. Maven er én ting og at hun vokser er dejligt!! Meeeeen hvad i al verden skal der ske med mine ben, fingre, hofter, ansigt og fødder – elefant følelsen er tilbage x 100.000!! Alt for et højere formål – kærlighedsvæsnet!

Hvor er det fuldstændig surrealistisk at tænke på om 10 dage er jeg mor! Say whaaaaaaat!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN MÆRKVÆRDIG FØLELSE