EN MÆRKVÆRDIG FØLELSE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NU MED KÆMPE JELLYCAT

EN MÆRKVÆRDIG FØLELSE

IMG_1231

Vi flyttede igår!!! Og jeg må indrømme at det er en mærkværdig følelse at aflevere nøglerne, til det sted jeg har kaldt mit hjem igennem 7 år. På de år har jeg oplevet så mange fantastiske minder, jeg har inderligt elske den lille lejlighed. Hvor jeg har grint som grædt – en mindeværdig tid som sluttede med en tom lejlighed og et nyt kapitel skal til at starte.

Jeg er oppe hos mine forældre i Jægerspris, hvor jeg skal være indtil vores nye smukke lejlighed er klar til indflytning. Heldigvis kan vi langsomt flytte ind i alle stuerne og værelserne, hvor alle vores ting står pt. Det eneste der mangler er badeværelset, køkken og fin pudsning af nogle små ting. Jeg krydser fingre for det kan nåes inden den 11 hvor vores kærlighedsvæsen kommer til verden <3

Åh hvor er vi blevet voksne!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU MED KÆMPE JELLYCAT