FRØKEN TYK MAVE! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HJEMMEKONTOR OG LÆKRE ELEMENTER

FRØKEN TYK MAVE!

IMG_1204

En babybump hilsen fra frøken tyk mave!
Jeg er sikker på min mave snart springer, den er ikke bare kæmpe stor men enorm og at hun stortrives er det aller vigtigste i hele min verden!! Som du ved har vi i øjeblikket en yderst stram deadline med flytning og renovering, hvilket gør de næste 13 dage kun kan gå virkelig stærkt! Det gør mig dog ikke spor, jeg glæder mig som et lille barn til at se vores lille kærlighedsvæsen. At holde den sparkende lille klump i armene og kysse løs på skønheden!!

Jeg tror stadig ikke det er gået helt op for mig – 13 dage så er jeg nogens mor! CRAZY!!!
Husk at følg med på snapchat, mit navn er signemorkeberg

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMMEKONTOR OG LÆKRE ELEMENTER