DET VAR EN SVÆR BESLUTNING! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DANIELA TESTER OLAPLEX!

DET VAR EN SVÆR BESLUTNING!

IMG_1120

Ih altså det har dælme været en svært beslutning at træffe, ikke mindst fordi jeg har glædet mig i vildt mange måneder efterhånden og det altid er en sand fornøjelse!

Som du måske allerede gætte så taler jeg om deltagelsen i Danish beauty award show på fredag, som er et award show der hylder den danske skønhedsbranche! Jeg har i de sidste mange år været en del af Danish beauty award, og i de sidste to som en del af dommer panelet til Blogger’s Choice Award. I de sidste måneder, har du kunne følge i testeriet af de forskellige nominerede lækre produkter ( Find dem alle her ), og fredagen er aften hvor det hele sker! En aften som altid med det vildeste show fyldt med awards, musik og underholdning!

Det har kun gjort mit valg en del sværere, og det er med øv bøv ærgrelse at jeg har været nød til at erkende at jeg ikke kan deltage i fredagens fest! Igennem den sidste tid har du kunne følge udviklingen af min graviditet og ikke mindst da jeg fik nyheden om at bækkenløsning. Desværre er det ikke blevet bedre 🙁

Dømt til sofaen, vil jeg skåle i børnechampagne og følge med på snappen!
ØV ØV ØV ØV ØV!!!

1 kommentar

  • Det var en svær en 🙁 Godt du fandt frem til det bedste for dig 🙂 Jeg håber du får det bedre med dit bækken snart, for det er hårdt med bækkenløsning.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANIELA TESTER OLAPLEX!