SÅ ER VI IGANG!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
3 TRIMESTER AF GRAVIDITETEN SUCKS!!

SÅ ER VI IGANG!!

OMG IMG_1112 IMG_1113 IMG_1114 IMG_1115

Så er vi igang i vores nye smukke lejlighed eller rettere håndværkerne er igang med at trylle! Det er jo SÅ spændende og vi glæder os helt enormt meget til at se det færdige resultat! Den helt store tur går til badeværelset og køkken, hvor vi har valgt de smukkeste fliser i mosaikhjørnet og det lækreste køkken fra HTH!! YAAAY!

Dog må jeg indrømme at min tidsplan måske er lige over kill nok! At tro badeværelset og køkken vil stå fuldstændig færdigt til flyttedagen, er muligvis lige godtroende nok. Må nok erkende at trods vi skal være ude af vores nuværende oase den 1 maj, er jeg mere åben for ideen om at Tobias og jeg må tag nogle overnatninger hos vores forældre. Heldigvis ved vi hvornår kærlighedsvæsnet melder sin ankomst og vil bestemt ikke brokke mig over et par dages opvartning hos mine forældre!

MEN MEN MEN kæmper stærkt videre og krydser fingre for det hele går op i en højere enhed! 🙂
Fortsættelse følger…

Du kan også følge med på snapchat, mit brugernavn er signemorkeberg

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 TRIMESTER AF GRAVIDITETEN SUCKS!!