CHAMOMILE SPONGE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STUE MED ET ROSA TOUCH

CHAMOMILE SPONGE

signemorkeberg-7signemorkeberg-8

Danish beauty award // Blogger’s Choice Award

Idag har jeg fokus på den super rensede og fuldkommen ren svamp, Chamomile sponge fra The Konjac Sponge & Co. En lille hverdags og selvforkælelse svamp, som er nomineret til Danish beauty award’Blogger’s Choice Award!

Ved første øjekast er Chamomile sponge fra The Konjac Sponge & Co, en sjov størrelse. Det er jo “bare en svamp” men jeg har testet den beroligende svamp og den virker lækker på min sarte hud! Jeg har brugt den til at rense min hud af med hver morgen og aften, og min kærlighed til Chamomile sponge er vokset!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUE MED ET ROSA TOUCH