ST. TROPEZ – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NU ER JEG PÅ BARSEL!

ST. TROPEZ

signemorkeberg-2signemorkeberg-3 signemorkeberg-1

Danish beauty award // Blogger’s Choice Award

Få en solbrun farve på 3 min i badet, det lyder lækkert ik?
Mærket St. Tropez har skabt en In Shower Tanning Lotion, som er nomineret til Danish beauty award’s Blogger’s Choice Award og jeg har haft æren at teste lækkerheden!!! Trods jeg ikke tidligere har gjort det meget i selvbrunere, så synes jeg at den gradvise farve er skøn og nem at styre!

Vi danskere har det med at blive en smule askegrå i farven under vinter perioden og lad os være ærlige den er bare ikke super charmerende!! St. Tropez In Shower Tanning Lotion er er dejlig at have i skabet!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU ER JEG PÅ BARSEL!