XELLENCE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
UPS!!!

XELLENCE

signemorkeberg-17 signemorkeberg-18 signemorkeberg-19

Indlæg lavet i samarbejde Danish beauty award // Blogger’s Choice Award

En lille tube som kan gøre en kæmpe forskel i ethvert menneskes liv!
Jeg er stadig fuld igang med at teste skønhedsprodukter til Danish beauty award prisen Blogger’s Choice Award, og i dag har jeg fokus på Xellence, som er nomineret med deres fantastiske SOS Power Cream! En vidunder creme som hjælper os af med irriterende rifter, dumme hudafskrabninger, lette forbrændinger og irriteret hud. Selv insektbid og røde barnenumser kan vidunder cremen hjælpe med!

Jeg må indrømme at jeg er et af de mennesker som skal se virkningen, før jeg tror på noget som helst. MEN jeg er klodset og i et sammespil med ammehjerne, så kan det kun gå galt på et tispunkt. Ganske rigtigt forleden dag lavede jeg kylling i ovnen, og uden at tænke over at en ovn faktisk er varm – prøvede jeg at få kyllingen ud uden varmehansker. Det gør dælme av!!! Min hånd var helt rød – av av av!!! 🙁

Xellence SOS Power Cream hjalp mig og dagen efter var der næsten intet at se på min hånd!
Jeg kan uden at tøve anbefalde Xellence’SOS Power Cream, som nu er blevet en fast del af min håndtaske!

1 kommentar

  • Jeg lavede den samme bare med mit krøllejern… Det er så dumt! Koldt vand + SOS cremen, og mit var også væk dagen efter!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPS!!!