YAAAAAAAY KØBT OG SOLGT!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
UDSALG + EKSTRA 15% RABATKODE

YAAAAAAAY KØBT OG SOLGT!!!

signemorke-1

Hold nu op en fantastisk, lækker og vidunderlig nyhed at kunne dele med dig!!!
Jeg har solgt min Frederiksberg lejlighed OG Tobias og jeg har sammen købt en ny – det er jo sindsygt lækkert og jeg kan slet ikke få armene ned YAAAAAAAY!!!
Inden jeg begynder at skrive en roman om hvor lykkelig jeg er, så vil jeg gerne starte med at sige tusind tak til alle jer som har delt mit indlæg vedr. min lejlighed var til salg – det har uden tvivl gjort en stor forskel og så fantastisk at mærke opbakningen!!! Tusind tak <3

Jeg glæder mig som et lille barn til at stå med nøglerne til vores nye lækre lejlighed! Bare tanken om at det lille kærlighedsvæsen nu får sit eget værelse, Tobias kan få ro til at skrive sit speciale, vi har et spisebord og vi har rammerne til at starte et nyt og fucking lækkert kapitel, det giver mig sgu enormt meget ro inde i!! Trods jeg skal sige farvel til min elskede oase igennem 7 år, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at det er det helt rigtige valg for os.

Vi forelskede os begge i en skøn herskabslejlighed med højt til loftet, det smukkeste stuk og 4 værelser på 104 kvm, kun 600 meter væk fra hvor vi bor nu. Det kunne faktisk ikke blive mere perfekt udfra vores behov, drømme og ønsker. Det er enormt vigtigt for mig at kunne mærke storbyens puls, have muligheden for at nyde cafeerne i nær området og at alt er inde for gå afstand, for ikke at nævne muligheden for børneværelse og hjemmekontor. Alt hvad vi har fundet i vores nye hjem og jeg eeeeeelsker det!!

Nu skal vi bare gøre den klar til indflytningen, og jeg glæder mig til at vise dig masser fotografier af vores nye oase!!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALG + EKSTRA 15% RABATKODE