PREOJEKT LEJLIGHED OG RENOVERING!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
YAAAAAAAY KØBT OG SOLGT!!!

PREOJEKT LEJLIGHED OG RENOVERING!!!

IMG_4136

Nu begynder kampen imod tiden, renovering af vores nye smukke højt-til-loftet lejlighed FØR vi skal flytte fra vores lille oase på Frederiksberg! (Læs mere om vores bolig køb her) Med en flytte dato den 1 maj og et planlagt kejsersnit den 11 maj, må jeg havde taget “bygge-rede” begrebet til et helt nyt niveau. Jeg kan jo ikke lave dagens gode gerning som handy-women, men jeg kan planlægge til UG – og det er præcis hvad jeg gør i disse dage!! Min frygt for at kede mig under barsel, er mirakuløst forsvundet – jeg tror jeg har nok at tag mig til!!! 3 uger med håndværkere og planlægning af interiør – OMG!

I dag skal jeg forbi div. møbel butikker i København og kigge på sofa, spisebord, seng og alt andet som jeg kan pille ved! Tips tages imod med kyshånd!!! Jeg må indrømme, at jeg undre mig over at Tobias tør at lad mig gøre det alene! Han er det økonomiske hoved i vores lille familie og jeg er den vilde teenager som spendere løs – men når det er sagt så jeg er sgu både glad, stolt og spændt 🙂

Lad projekt lejlighed begynde <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YAAAAAAAY KØBT OG SOLGT!!!