COLAB TIL DANISH BEAUTY AWARD – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVAD SKAL MAN ROCKE PÅ BARSELSGANGEN?!

COLAB TIL DANISH BEAUTY AWARD

signemorkeberg-22 signemorkeberg-20 signemorkeberg-21 signemorkeberg-23

Danish beauty award // Blogger’s Choice Award.

Endnu et blog omtalt produkt som er nomineret til Danish beauty award prisen Blogger’s Choice Award, nemlig COLAB dry shampoo, som jeg altid har med mig i tasken!! Mit hår er stort og tykt, det er også tungt og kan klaske øverst oppe. Jeg er ikke speciel vild med nyvasket hår, da jeg lidt ligner en trold – 2-3 dag er de aller bedste. Med COLAB dry shampoo kan jeg få det nyvaskede look kun i toppen, hvilket jeg elsker!!

Tip; Lider du af tør hovedbund, så skal du ikke spray COLAB dry shampoo direkte i hovedbunden 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKAL MAN ROCKE PÅ BARSELSGANGEN?!