I DAG SKAL JEG SE HENDE! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GARDINER TIL SOVEVÆRELSET

I DAG SKAL JEG SE HENDE!

IMG_0796

I dag skal jeg se hende, vores lille kærlighedsvæsen og jeg har sommerfugle i maven!!! Jeg er en utålmodig kommende mor, som bare gerne vil se sin lille datter!! Sammen med min kære svigermor og min mor skal vi besøge cyclus klinik på Østerbro.

Det var også her at jeg fik min kønsscanning, som ganske rigtigt viste at være en lille pige! Marianne som scannede mig den gang, var super sød, omsorgsfuld og opmærksom! I samme forbindelse, fik jeg fortalt at det er en virkelig god ide at få et sidste tjek 6 uger inden fødselen, for blandt andet at se fostervandet og hendes udvikling. En hver undskyldning for at se kærlighedsvæsnet tager jeg gerne, og har derfor bestilt trivselsscanning med 3D og 4D scanning for at kunne se hende tydeligt. Udover det har jeg også bestilt en nuttet bamse med hendes egen hjerte lyd, som eftersigende skulle betyde hun har nemmere ved at falde til ro når hun kommer 🙂 SKIDE SMART!

Nu har jeg bare vildt sommerfugle i maven og tiden kan kun gå FOR langsomt!

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

 • Christina

  Hej. Tillykke med jeres kommende datter 🙂 hvor har du købt bamsen med hjertelyd fra? Det lyder ret interessant og sidder nu og overvejer at få sådan en til vores kommende søn.

  Mvh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Gndlach

  Kære søde 🙂 smukke 🙂 skønne 🙂 Signe 🙂 Håber jo blot…scanning idag 🙂 gik godt…hvor du så, Jeres lille kærlighedsvæsen <3 ooog ALT 🙂 var som DET skulle være…AL mulig HELD 🙂 & LYKKE 🙂 til Jer 2 kære <3 <3 Tobias & Dig…Varme .-) påskeknus 🙂 herfra mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt blog. Jeg kan godt forstå du glæder dig til at være mor, det er også en fantastisk følelser. Jeg har selv en datter på 2 år nu 🙂 meget fræk og glad pige ..

  Tillykke med det hele og held og lykke med det kommende barn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GARDINER TIL SOVEVÆRELSET