DARK SWAN – DANISH BEAUTY AWARD – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET PERFEKTE ROSA TOUCH

DARK SWAN – DANISH BEAUTY AWARD

signemorkeberg-7

Danish beauty award // Blogger’s Choice Award.

Jeg er fuld igang med at teste skønhedsprodukter til Danish beauty award‘s Blogger’s Choice Award, og i dag har jeg fokus på Dark swan of Denmark. Som navnet siger er et dansk brand med fokus på smukke bambi øjne!

Jeg har tidligere nævnt Dark swan of Denmark i forbindelse med mink og kvalitets lashes, og må indrømme at jeg har rocket mine egne mink skønheder utallige gange efterhånden. Jeg er super glad for at Dark swan of Denmark er tilmeldt Danish beauty award, da produkterne i forvejen er en del af mine personlige favoritter.

Yaaaaaaay!!!
P.s jeg har dem på lige her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE ROSA TOUCH