DET PERFEKTE ROSA TOUCH – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OG TIL DE MORGEN HURTIGE MÆND

DET PERFEKTE ROSA TOUCH

signemorkeberg-17signemorkeberg-19 signemorkeberg-18 signemorkeberg-20

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord.

Starten på vores nye kapitel som familie kommer tættere og tættere på og skabelsen af vores kommende smukke hjem er i fuld gang! Jeg er fuldstændig opslugt af interiør, farver og snit i vores nye skønne hjem. Og i dag er det kærlighedsvæsnet’s børneværelse som er i fokus, der er ingen tvivl om at jeg i løbet af min graviditet har åbent mere og mere op for de sarte rosa farver, faktisk må jeg indrømme jeg er all in på lækkerierne!

I dag er det præcis det rosa touch som jeg har fokus på, jeg har nemlig været forbi Magasin Living og forelsket mig hovedløst i puder som perfekt passer ind til kærlighedsvæsnet børneværelse! De sarte farver vil gå igen igennem hele hendes værelse, især synes jeg at sart rosa stylet op med de grå toner er noget af det smukkeste!

På min musthave liste er: Rosa grafisk PUDE til DKK 399,00 / Rosa pude PUDE til DKK 299,00 / Rosa pude med grå bagside PUDE til DKK 399,00 / Rosa PLAID 125X160 CM. til DKK 499,00 / Puf til DKK 699,00

 

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG TIL DE MORGEN HURTIGE MÆND