LORT PÅ LORT OG EN SYGEMEDLING – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NATURA SIBERICA

LORT PÅ LORT OG EN SYGEMEDLING

IMG_0117

Ja, du læste rigtigt – lort på lort!
I dag var jeg forbi lægen til et ganske normalt 32 ugers tjek, som jeg skrev tidligere er jeg lige gået ind i min 33 uge og er i temmelig brokkehumør – bare sur og utilfreds! Det er IKKE blevet bedre, nææææ nej..

Ikke nok med at jeg traver rundt med så mange ekstra kg, hofterne får mig til at vralter som en gås mens mine ben føles som elefant stænger og maven vokser stadig hurtigere og hurtigere, Så har jeg fået klar besked “hvis du ikke ønsker at føde før tid, så stopper du med at arbejde nu”. For det ikke er nok ( Hvilket det bestemt er ) så virker medicinen ikke for min blærebetændelse og jeg har fået endnu en omgang. LORT!

En anden ting der har irriteret mig grænseløst i dag, er fremmede menneskers manglende respekt for bare at flytte sig når en højgravid kvinde går på gaden. Øh lidt almen respekt tak! Jeg kan ikke se mine fødder, vralter som en fucking gås, mine hofter dræber mig og jeg skal tisse konstant – jeg ved ikke hvad jeg gør ved den næste person som går ind foran mig..

Hvis øjne bare kunne dræbe, så havde jeg været serie-morder i dag!! Jeg er stadig virkelig træt over hele situationen, det er fanme øv, pis og f****** øv igen. Det vigtigste i bund og grund er jo at kærlighedsvæsnet har det godt, men stadig… hold da op en øv dag!

Undskyld mit sure opstød 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Eva bjørneboe Karlsbjerg

    Søde Signe, graviditet er ikke en sygdom, det føles bare sådan…… Det er pisse hårdt at være i kroppens vold, og tyk og vralteagtig.. Brok bare løs, det har vi andre gjort. Det der med at få børn er en verden i sig selv, og bare vent til du har født… Ammehjerne og ingen søvn, og alt det der følger med dette.. Men skat, du får de vildeste oplevelser den næste tid. Kærlighed du ikke troede mulig, angst for ikke at kune passe på baby, dette væsen vil nå ind i afkroge af din sjæl og dit væsen, steder du ikke kender endnu. Det er livet når det er renest, smukkest og ikke til at komme uden om. Til så meget lykke til dig, og god vind på rejsen..Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NATURA SIBERICA