MAGASIN LANCERER NY SWIMWEAR KOLLEKTION – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FERM LIVING SOFABORD

MAGASIN LANCERER NY SWIMWEAR KOLLEKTION

P3160007 P3160009 P3160003 P3160004 P3160005 P3160010

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord.

På min snapchat i går kunne du følge det skønne morgen event hos Magasin, hvor deres nye vidunderlige swimwear kollektion blev lancerede! Tidligt om morgen blev vi mødt med friske frugter, lækre alkoholfri drinks og lækker chokolade, alt imens vi blev guidet igennem tankerne bag swimwear kollektionen og mødte designerne bag skønhederne. Det var virkelig spændende at høre om både processen, de forskellige snit og ikke mindst at Magasin i fremtiden ønsker at have fokus på den yngre målgruppe til en økonomisk overkommelig pris. Så lækkert!!! Nu har jeg fulgt Magasin‘s kollektioner igennem flere år, og kan i aller højeste grad se forskellen fra tidligere til nu. De har virkelig uppet sig til et helt nyt plan og mit modeelskende hjerte er vild med det! Selve swimwear kollektionen er do die for, der er så mange lækre items og jeg ville elske at rocke hvert et! Det bedste af det hele er at et bikini sæt kun koster 329 dkk og badedragterne kun 300 dkk – der kan vi alle være med!!

Som jeg tidligere har nævnt så formår Magasin altid at holde de bedste event, i et skønt mix hjertevarme og professionalisme – de gør det dælme godt!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERM LIVING SOFABORD