DANISH BEAUTY AWARD – NAPPER ENDNU ET ÅR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FRINGE BOOTS

DANISH BEAUTY AWARD – NAPPER ENDNU ET ÅR

IMG_3981

Jeg er stolt over at kunne dele med dig, at jeg napper endnu et år som dommer til at udvælge udvælge Blogger’s Choice Award ved Danish Beauty Award 2016!!! Det betyder at du i den næste tid, vil kunne følge lidt med i hvilke produkter jeg tester, og selvfølgelig fornemme hvilke der er mine top favoritter i år!!! Jeg kan allerede røbe at flere af de lækre skønhedsprodukter, allerede er blevet nævnt før på bloggen..
MEN hvilken en bliver vinderen af Blogger’s Choice Award 2016 – SÅ SPÆNDENDE!!!

Jeg glæder mig sindsyg meget til at teste alle de skønne produkter, og sidst men ikke mindst at deltage i det altid lækre award show den 29 April til Danish Beauty Award.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRINGE BOOTS