GRAVIDMASSAGE ER UNDERVURDERET! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WAREHOUSE CRAVING

GRAVIDMASSAGE ER UNDERVURDERET!

Gravidmassage

Ordet selvforkælelse får en hel ny betydning når man er gravid, og jeg er sikker på at det kun fortsætter når man bliver mor!
Forleden dag var jeg forbi Naturlig smuk på Frederiksberg Allé, og lad mig skrive det enkelt: Gravidmassage er virkelig undervurderet!

At bære rundt på de ekstra kg som for mit vedkommende er +16 kg og ikke mindst det lille kærlighedsvæsen er virkelig hårdt for kroppen, lad mig omformulere det: DET GØR ONDT! Hvilket er meget naturligt for os gravid kvinde, personligt er mine ben, lænden og ryg som er hårdest ramt. I den seneste tid har mit fokus været tusind andre steder, og kvalitetstiden med selvforkælelse har været skubbet lidt til side – det var dumt, for hold nu op det er fantastisk!!

Jeg er stadig fuldstændig høj efter at have været under Heidi´s magiske hænder, i disse dage føler jeg ingen smerter og ømhed what so ever! Hvilket jeg er sikker på kærlighedsvæsnet kan mærke, vores baby i maven er så påvirket af hvordan vi har det og den lykkelige boble jeg er i nu, nyder hun!

Alle gravid kvinder burde nyde gravidmassager!!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Jeg har også fået massage min. en gang om ugen. Desværre er min massør selv lige gået på barsel, så nu skal jeg finde en der kan hjælpe mig de sidste 5 uger af min graviditet 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WAREHOUSE CRAVING