VORES NYE DESENIO PLAKATER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET AT GØRE EN FORSKEL!

VORES NYE DESENIO PLAKATER

Desenio-10Desenio-1

Eye plakat (50x70cm) Circles blue plakat (30x40cm) La Lune plakat (30x40cm) og Copenhagen plakat (30x40cm).

Desenio-5 Desenio-6Red Wine Guide plakat (30x40cm) og Beef cuts plakat (50x70cm)

Desenio-7 Desenio-8

Elephant Pink plakat (30x40cm) og Big Panda plakat (30x40cm)

Desenio-9

Sponsoreret indlæg af Desenio.

Jeg er stadig inde i min boligboble, er godt igang med at bygge rede til Mr.T og jeg om et øjeblik får en ny titel som far og mor.
Wauw far og mor – det er dælme en stor ting, som kræver planlægning og forberedelser!
Der sker uden tvivl meget inde i en gravid kvinde, og at bygge rede er et af de mange projekter som du i øjeblikket kan følge! Jeg elsker det!!

Jeg har en fuldstændig klar forestilling, om hvordan vores kommende oase skal se ud, med højt til loftet og det smukkeste stuk, er jeg endda også gået igang med at forme de personlige aspekter i vores nye hjem! Jeg elsker at kunne skabe personlighed i hjemmet, igennem det visuelle univers af plakater og kunstværker. Som en kreativ kvinde, er kunst en indgroet del af min hverdag – jeg kan på ingen måde forestille mig, at undvære det personlige touch i mit hjem, som er igennem smukke plakater og kunstværker. Vores hjem er en del af vores identitet, det er vores aller dyrebareste – et spejlbilled af hvem vi er. Det er her vi skal finde ro og hygge, vores egen selvskabte oase af kærlighed. Hvert rum har sin funktion og både Mr.T og jeg er enormt minimalistiske i vores interiør stil, vi er begge fuldstændig forelsket i de rene linjer. Det giver så enormt meget mening for os begge, at udtrykke personlighed igennem plakater og kunstværker.

Sammen har Mr.T og jeg fundet nogle skønne plakater fra Desenio, som vi elsker!
Da bolig projektet skrider hurtigt frem i øjeblikket, har vi allerede bestilt og fået lækkerierne hjem, selvfølgelig med matchende sorte rammer!

Til stuen har vi valgt en serier af plakater som matcher super smukt sammen, de giver en lækker symfoni sammen, som er meningen skal hænge over vores nye sofa ( som ikke er købt endnu ). Vi har valgt et blåligt touch af Eye plakat (50x70cm) Circles blue plakat (30x40cm) La Lune plakat (30x40cm) og Copenhagen plakat (30x40cm).
I køkken har vi valgt udfra vores yndlings spise og drikke, der er intet bedre end en virkelig lækker og saftig bøf med et skøn glas rød vin! ( Vinen venter for mit vedkommende ) Men plakaterne Red Wine Guide plakat (30x40cm) og Beef cuts plakat (50x70cm) spiller super cool sammen, i vores drømme køkken.
På børneværelse er det faktisk Mr.T der har valgt, han syntes der skulle lidt rosa touch på hendes værelse og for jer der har set Mr.T, så kan man ikke sige nej til den charmerende mand. Valget endte på Elephant Pink plakat (30x40cm) og Big Panda plakat (30x40cm), de er så skønne sammen og jeg er sikker på kærlighedsvæsnet vil elske dem!

Det var dagens kig ind i vores verden af interiør og personlighed som kommende børne familie 🙂

 

above-copenhagen-lookbook-released12

3 kommentarer

  • ååh eg elske desino sine plakater så mange fine og velge mellom. vanskelig og velge. er så mange jeg har lyst på. de du hadde valgt ut var kjempe kule og måten du har stylet dem på er enda kulere 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fine billeder! Er især vild med den med wine guide og beef cuts 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så utrolig fine 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET AT GØRE EN FORSKEL!