LEJLIGHED OG GULVTÆPPER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
REISS CRAVINGS

LEJLIGHED OG GULVTÆPPER

ells_0127134_M 83-1843_D9 83-1833d1

Gulvtæpper er en del af mine tanker og ideer til vores ( forhåbentlig ) nye smukke hjem. Jeg har altid synes at et gulvtæppe i stuen er virkelig smukt, dog når man bor i en lille Frederiksberg lejlighed som vi gør har det været svært for mig at arbejde det ind 🙂
Nu hvor vi kigger, søger og leder efter en ny lækker og selvfølgelig højt til loftet lejlighed, så er begrænsningerne ligepludselig væk!!!

Midt i vores boligjagt, kan jeg mærke at mit behov for at bygge rede er fordoblet. Jeg bruger timevis af tid på at gennemsøge marked for nye lækre 2016 interiør trends og hvilke muligheder er de bedste for os! Det er et klart must at være kærlighedsvæsen selvfølgelig skal have sit eget værelse, jeg skal have et kontor og vores stue skal være lys og lækker, for ikke at glemme vores spisestue hvor vi i fremtiden ren faktisk kan sidde normalt at spise. Yaaaaay!!!

Jeg finder virkelig mange ting på Ellos, jeg synes det er en amazing webshop hvor mulighederne er mange. Og også i dag vil jeg dele lækre tæpper fra shoppen 🙂 Se hele udvalget lige her!

Indlægget indeholder affiliate links!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REISS CRAVINGS