PÅ GENSYN TIL MINE FØDDER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JEWLSCPH LÆKKERIER + RABATKODE

PÅ GENSYN TIL MINE FØDDER

IMG_0122

Kære fødder, vi ses om 3 mdr!!!
Mens jeg siger på gensyn til mine fødder, så vokser min gravide mave altså stadig! Det bliver mere og mere besværligt at komme op fra sengen, og når jeg laver mine klodsede movements som at falde, kan jeg godt glemme alt om at fremstå let og elegant! Jo længere tid jeg kommer ind i mine graviditet, desto mere roder jeg rundt på alle fire!

Let og elegant er en by i Rusland og jeg er sikker på gravid kvinde kan følge mig i at de ekstra kg er temmelig udfordrende. Hofterne er ømme og følelsen af at have trænet ben er til stede hver morgen. Der er ikke længe til at jeg kan have en tallerken stående på maven, og det spisebord jeg drømmer om er temmelig ligegyldigt i en periode 🙂

Åh jeg glæder mig til at hun kommer ud!!!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Ha ha, og man skal rulle om på siden for at komme ud af sengen…
    Jeg sov med kompressionsstrømper – det var skøøønt! Det letter den uro man kan få i benene, og fødderne er ikke så hævede om morgenen. Overvej det!

    Natja fra http://www.ByNATJA.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEWLSCPH LÆKKERIER + RABATKODE