SKØNHED UDEFRA MED SWISS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AWARD SHOWS OG KJOLE CRAVINGS

SKØNHED UDEFRA MED SWISS

Blog-1 Blog-2 Blog-3 Blog-4 Blog-5 Blog-6

Indlæg lavet i samarbejde med Swiss.

Det er ingen hemmelighed at mine rynker er begyndt at vise sig, med mine 32 år er det egentlig også helt forståeligt! Rynker giver karakter og personlighed … til mænd, det er smukt og mandeligt, men lad os være ærlige – vi kvinder jagter ungdommen! Den fine bløde og yderst stramme hud, uden rynker!!

Jeg ligger ikke skjul på at jeg er en stor fortaler for botox, i mange år har det været en af mine skønheds ritualer. Nu er jeg gravid og i en periode er botox er ikke en mulighed, derfor søger jeg nye smarte muligheder for at pleje mit ansigt. Ungdommen længe leve!!

I disse dage tester jeg tre produkter fra Swiss! Swiss Skin Roller, serummet Swiss Rejuvenator og Swiss Sanitizing Spray som eftersigende skulle forynge huden, produkterne formindsker gamle ar og rynker. Selvfølgelig er det ikke botox som mere eller mindre har en direkte virkning imod de ubehagelige linjer, men efter en uges tid synes jeg faktisk at de har gjort en lille forskel. Jeg kan mærke min hud arbejder og den er mere jævn, hvilket er et virkelig godt tegn!! 🙂

Så hvis du ikke er så pjattet med botox eller er gravid, og ønsker at komme af med de irriterende rynkerne. Kig forbi Swiss og læs meget mere om produkterne.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AWARD SHOWS OG KJOLE CRAVINGS