MODEUGE OG STOR STRUTTENDE MAVE! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OMG BABY SNEAKERS

MODEUGE OG STOR STRUTTENDE MAVE!

BDgalla-261

En del af det at blive mor, er den store gravide mave som kommer snigende. Jeg har taget 12 kg på ( læs mere her ) og heldigvis sidder det direkte på min struttende mave som stadig vokser! Billedet er fra Bloggers delight’s 5 års fødselsdag, læs om aften her!

Der sker så mange ændringer omkring og ikke mindst inde i mig i øjeblikke, ind i mellem kan det sgu være svært at følge med. En titel som mor er én af mange ting, som jeg pludselig skal forholde mig til. Jeg glæder mig helt vanvittigt til noget, som jeg egentlig ikke har en ide har om hvad er. Det eneste jeg ved med sikkerhed, er at jeg er hovedløst forelsket i en lille pige, som jeg aldrig har mødt! Det er fuldstændig naturen som tager over, behovet for at bygge rede, finde en større lejlighed og hoppe hovedløst ud i en hel ny verden. En verden med baby i centrum – en jungle af baby shopping, baby redskaber og alle de ting som ellers skal være klar til hun kommer! Det er med tungen lige i munden, at jeg forsøger at finde de bedste muligheder for os som familie! Èn af de vigtigste ting er at sikre mit barn og lille familie bedst mulig! Tobias har været en del af mit liv i snart et årti, han var en virkelig tæt ven inden vores forhold udviklede sig til kærsteri og nu til forældre. Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre far til mit barn end ham! Det er vildt at tænke på, to mennesker, ham og jeg kan skabe et lille væsen som vi er fuldstændig forelskede i og vokser inde i maven!

Livet som mor startede den dag jeg så 4 positive graviditetstest! Der er sket mange ændringer og mange anderledes prioriteringer, som jeg aldrig havde troet jeg ville træffe.  Som selvstændig synes jeg det er svært at være den blæksprutte som jeg altid har været. Med modeugen start i morgen, så er det en hel ny oplevelse for mig – de store events, sene nætter og shows er valgt fra. Ikke af egen god vilje men for at passe på det lille kærligheds-væsen inde i maven. Jeg kommer selvfølgelig til Above Copenhagen’s event i samarbejde med Zen, Læs mere her

Så modeugen er en ny og anderledes oplevelse for mig i år 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG BABY SNEAKERS