YAAAAAAY BLOGGERS DELIGHT GALLA – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EN SYREDE FØLELSE!

YAAAAAAY BLOGGERS DELIGHT GALLA

bloggersdelightgallaIMG_9979IMG_9982IMG_9983IMG_9984IMG_9965IMG_9968IMG_9969IMG_9970IMG_9978BDgalla-261BDgalla-15BDgalla-25BDgalla-12BDgalla-8BDgalla-6BDgalla-5

Det er dælme ikke ofte at jeg er ude og endelig er jeg preggo women på fri fod! YAAAY!! Igår fejrede vi Bloggers delight‘s 5 års fødselsdag på Radison Blu, hvilket ikke gik stille for sig og for at være ærlig så var det satme tiltrængt at svinge træbenene og det lille kærligheds-væsen lidt!!

Forberedelserne til aften var der imod et rent preggo-helved, mens jeg fik lagt min ellers skæve neglelak, redigerede jeg på livet løs Above Copenhagen‘s lookbook. Som skal afleveres med grafisk arbejde i dag! Det næste projekt var at få min kjole på, hvilket jeg inderligt fortrød 1000 gange var købt i XS. Mine gravide kæmpe bryster fik involveret Tobias, efter en hård kamp lykkes det at få kjolen på! Trods jeg et øjeblik var opgivende, så er den jo så fin med strutskørtet og preggo maven!

Aften var hele kampen værd – en FABULOUS aften i lækker galla stil, med 3-retters delikat middag, prisuddeling, en smuk gave fra Jane Køing og omgivet af de skønneste bord-damer Julie Von Lyck, Nadialine Von Bach og Simone Tajmer + Camilla og Ditte var kontoret hos Bloggers Delight og sidst men ikke mindst Mike Afsharian kunne min aften ikke havde været bedre! Aften fortsatte på min favorit natklub Zen, men jeg må indrømme at jeg pænt vinkede afsted til busserne og tog bilen hjem – Preggo-life!

Endnu engang tillykke til Bloggers delight og tusind tak for en faaaantastisk aften!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SYREDE FØLELSE!