BAMBI ØJNE MED DARK SWAN OF DENMARK – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WAUW EN GUDESMUK LAMPE

BAMBI ØJNE MED DARK SWAN OF DENMARK

Signemorkebergsjostrom-26 Signemorkebergsjostrom-27

Bambi øjne er noget alle vi kvinder higer efter, de sensuelle og forførrende øjne som får det bedste frem i vores udseende. Jeg har i mange år brugt lashes når jeg var ude på Københavns natklubber med mine veninder, den gang var mink lashes ikke en mulighed. Så vi taler om de billige fra Matas som blev brugt én enkel gang og så smidt ud. Det kunne hurtigt blive dyr fornøjelse at tag i byen torsdag, fredag og lørdag!!

I takt med at jeg er blevet ældre og med en kommende titel som mor, må jeg indrømme at bylivet ikke længere er en prioritet torsdag, fredag og lørdag. Mine veninder har alle kærester og vi er hver især begyndt på et nyt kapitel i vores liv, dog har vi stadig events og det skal jo nydes med lidt ekstra!

Dark swan of Denmark, er som navnet siger et dansk brand som nu åbner op for muligheden for at få mink lashes og kvalitets lashes. Jeg er vild med konceptet og mine nye mink lashes skal allerede flashes til Bloggers Delight’s fødselsdag næste weekend! Det er ikke lashes som skal smides ud dagen efter, men mink lashes som kan bruges igen og igen – helt op til 20 gange!!! Hvilket gør det hurtigt er de ekstra penge værd, i min verden er det faktisk en stor besparelse 🙂

Hvis du drømmer om bambi øjne som mig, så kig forbi Dark swan of Denmark.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WAUW EN GUDESMUK LAMPE