JORDEMODER OG FØDSEL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER SATME EN FIN LÆNESTOL!

JORDEMODER OG FØDSEL

IMG_5979

Jeg er netop kommet hjem fra mit første jordmoder besøg, som egentlig var ganske hyggeligt. Men det er med en blandet følelse at få beskeden om at jeg måske ikke kommer til at føde – et planlagt kejsersnit er under opsejling. Egentlig har jeg det okay med kejsersnit ideen, men at smerte oplevelsen af min arbejdsskade skal være grunden skal jeg dælme lige sluge! Som om det ikke var en stor nok kamel at sluge at mine nyretal og proteintal er forhøje af samme grund! For mit vedkommende ligger min arbejdsskade i fortiden, noget jeg har arbejdet intens og målrettet for at komme igennem. Det har været sindsygt hårdt og smertefuldt! Men trods jeg er igennem det, så vil min krop for altid huske smerten – to brækkede ribben og nyrebrud gør altså virkelig ondt!

Med en akut tid hos en af overlægerne på Herlev, for at planlægge hvordan forløbet skal forgår. Kan jeg selvfølgelig kun være glad for de passer ekstra godt på mig, og er opmærksom på min kropsreaktion på smerten ved fødsel. Jeg skal stadig blive i sengen og minimere mit arbejde – super!

Har du fået kejsersnit? Hvordan havde du det med det?

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

 • Stine

  Jeg har fået kejsersnit 2 gange. Første gang akut anden gang planlagt. Smerterne første gang var virkelig slemme bagefter, anden gang var bedre men der vidste jeg også hvad jeg kunne forvente når bedøvelsen var aftaget.
  Jeg er skuffet over det blev til 2 kejsersnit da jeg føler jeg er gået glip af noget. Derudover er det ikke godt for barnet at komme ved kejsersnit men nogen gange er det eneste udvej og så må man jo bare glæde sig over at det er muligt så der ikke er noget der går galt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Brandal

  Har prøvet én af hver. Ideen om, at KS er smertefrit er overdreven: Det er det (heldigvis!) ved selve indgrebet, men det er ti gange hårdere bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie kay

  Jeg har selv fået fortaget planlagt kejsersnit for snart 3,5 år siden på RH med vores Tvillinge piger, og det var altså en rigtig god oplevelse. Jeg syntes faktisk også at jeg kom mig relativt hurtigt ovenpå det:) Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har aldrig selv fået kejsersnit.

  Men har selv født normalt, og det er sindsygt hårdt for kroppen.

  Men godt de er opmærksom på dig, og at de vil undersøge hvad der er bedst for din krop og dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER SATME EN FIN LÆNESTOL!