BABYBUMP 23 UGER GRAVID – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ÅH DEN ER SATME FIN!!!

BABYBUMP 23 UGER GRAVID

IMG_9547Jeg er nu i uge 23 og mens maven vokser refelktere jeg over hvor vildt det er at to mennesker kan skabe liv! I min mave vokser der en lille bitte pige og hun har allerede fået æg til at lave mine børnebørn – hvor VILDT er det ikke lige? I uge 23 går hun fra at være et foster til at være baby, det er da lidt en milepæl – hun er nu ren faktisk en lille baby. Sejt! Min vægt siger nu +10 kg, og jeg spiser stadig ikke sukker eller gluten 🙂

En anden ting er at hun har overtaget hele min krop – mine mærkværdige smagsløg, kroppens vilde ændringer og min humør er nu fuldstændig op til hende. Hun bestemmer og er allerede en stædig lille fis! Jeg har mange tanker om børne opdragelse ligefra hvilke værdier jeg virkelig gerne vil give hende til hvilken sport jeg synes hun skal gå til. Tankerne omkring at blive mor er både skræmmende, beskyttende og dejlige på ét og samme tid. Det giver hele tilværelsen en hel ny betydning og vender alting up side down. Vi kigger efter en større lejlighed ( læs mere her ) og pludselig handler det ikke kun om beliggenhed eller størrelse, det handler også om skole området, grønne områder og lejepladser.

En ting som jeg ved med sikkerhed er at hvis nogen krummer et lille hår på hendes smukke hoved, så er jeg full time psyko mom! 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅH DEN ER SATME FIN!!!