TODAYS BEAUTY LOVE #MAGASIN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET DÉR MOR HALLØJ OG HUSKELISTE

TODAYS BEAUTY LOVE #MAGASIN

sandrasignemagasin-4

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord

Den lille bøtte som gør en stor forskel i min hverdag!
Jeg er en selektiv kvinde og med målet om at pleje min krop, hud og negle med de aller bedste og mest effektive produkter, så har jeg forelsket mig hovedløst i dette lille vidunder.

Neglelakfjerner i en bøtte, hvor det eneste du skal gøre er at putte din finger ned og dreje rundt. Aldrig mere neglelakfjerner over det hele, aldrig mere en kamp for at få alt neglelakken af – ej men den er fantastisk og virkelig nem at arbejde også er den Acetonefri!!!

Magasin har skabt deres eget beauty brand, en hel skønhedsserie som du bestemt ikke bør gå forbi! Hele Magasin skønhedsserien er perfekt til hverdag og fest, med makeup, ansigt pleje, kropspleje og tilbehør – er det kun fantasien der sætter grænser! Stormagasinet er under konstant udvikling og med deres evne til at skabe succes på succes har Magasin skønhedsserien også været nomineret til Danish Beauty Award 2015.

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET DÉR MOR HALLØJ OG HUSKELISTE