EN OMVANDRENDE ATOMBOMBE, TUDEMARIE OG TYK MALKEKO!!! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KÆRLIGHED OG LINDDNA

EN OMVANDRENDE ATOMBOMBE, TUDEMARIE OG TYK MALKEKO!!!

IMG_9329
“Problemet med hormonerne er nemlig, at det kvinden føler, mens hun er påvirket af homonerne, føles lige så ægte, som de følelser, hun har, når hun ikke er gravid. ” Taget Fra Den hormonfyldte gravide kvinde på Blogs.min-mave.dk

En omvandrende atombombe!
Øhh ja!!! Nu kan jeg kun tale for mig selv, men jeg er virkelig psyko-preggo kvinde på fri fod. Et er min ustyrlige vrede over uretfærdigheder, et andet er faktummet af at jeg er inderligt træt af at rode op efter Tobias!!! En fuldstændig ligegyldig ting, men hold nu kæft jeg får psykose ind i mellem – stakkels mand!

En anden ting er hvis folk springer over i køen eller behandler nogen uretfærdigt. Altså hvis man ønsker at overleve en gravid kvinde, så skal man lad vær med at pisse hende af!!! Jeg har ingen stopklods – ligeså sød som jeg kan være, så er jeg altså en omvandrende atom bombe som er klar til at springe!!! Watch out!!!

Et stk. TudeMarie!
En af de ting som virkelig rammer mit hormonfyldte preggo-hjerte er når jeg på film eller i tv’et oplever at bedsteforældre dør. Jeg kan simpelthen ikke styre mine følelser – jeg bliver knust hver evig eneste gang! Min frygt for at miste og sorgen af at have mistet, overtager fuldstændig mit indre og tårene er ikke til at stoppe igen! Mine bedsteforældre var så tætte og især nu savner jeg dem enormt meget!

En anden og hel anden ting, er en mindre hobby for Tobias. At vise mig video´er hvor hunde bliver reddet eller mennesker græder. Åh altså, jeg bliver Tude-Marie igen igen igen og han er nød til at trøste mig, for at det stopper igen! Igen, jeg hader ham og elsker ham!!

Tyngdekraften og hænge bryster!
Tyngdekraften har godt fat i mine ømme bryster, de hænger!! Hvorfor i al verden arbejder tyngdekraften imod mig?! Der er også en voksende bule på min mave, og jeg er forlængst vokset ud af alt mit lækre tøj. Nu er jeg overladt til leggings og kjoler, da jeg ikke kan holde ud at have andet på!!
OMG naturen har bestemt at jeg skal være en malkeko – jeg vil have mine normale bryster og krop tilbage NU!!!

At være en hormonfyldt gravid kvinde er et projekt helt i sig selv. Faktisk er det mere eller mindre forfærdeligt. Alt hvad jeg føler, føler jeg gange 1000. Og jeg må indrømme, at jeg virkelig undre mig over hvorfor man ikke kan lave de elskværdige børne uden at blive en malkeko!!!

Nu er brokkegøjen færdig herfra!!
Godt nytår alle sammen 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHED OG LINDDNA