ER GRAVID BILLEDER ET MUST? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ÅRH BEDÅRENDE FERM LIVING

ER GRAVID BILLEDER ET MUST?

11733405_10153419943467667_1453818386_n

Tankerne køre rundt i mit hoved når jeg selv er blevet gravid. Hvad er rigtigt? Hvad bør man? Og hvad skal man bestemt ikke? Hvilket fik mig til at tænke tilbage på de skønne fotografier jeg skød af min ven og hans smukke smukke smukke kone da de ventede deres skønne prinsesse! Ja, alle ( her i blandt mig selv, bære altså ikke mavsen så smukt som denne gudinde )

Bør jeg selv får skudt gravid billeder? Er det noget jeg ville fortryde hvis jeg ikke gjorde? Er det noget vores kærligheds-væsen vil synes er lidt hyggeligt når hun bliver ældre? Det er ikke fordi jeg føler mig super duper i min krop ( Læs mere her ). Det er jo netop nu, der skal indvies i fotografier som vi kan tag med os resten af livet. Fotografier siger mere end tusind ord, og hvor er det bare vigtigt at kunne mindes denne tid – uanset om man er vild med krops ændringerne eller ej. Så er det trods alt ikke hvert år vi kvinder bærer på kærligheds-væsner og vi burde forevige denne periode i livet.

Læs også det indlæg jeg på daværende tidspunkt skrev om forældreskab og graviditet 🙂 Det er sjovt at læse tilbage, når jeg nu engang står i det selv. Læs her.
Jeg var sgu ikke så dum den gang, og det er stadig samme råd: Uanset hvilken fotograf som foreviger din smukke mave så husk at fortæl jeres historie igennem fotografierne. Det vil give et helt andet udtryk og blive meget mere personligt! Du er selvfølgelig velkommen til at sende mig en mail på signe@signemorkebergsjostrom.com, hvis det er mig du ønsker skal forevige din smukke mavse!

Gravid billeder er uden tvivl noget jeg ville anbefalde alle at få lavet!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRH BEDÅRENDE FERM LIVING