FORELSKET I JUHLDAL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OMG 42RAW BRUNCH

FORELSKET I JUHLDAL

IMG_8118 IMG_8123

Med min store kærlighed til rene produkter, er det umuligt ikke at forelske mig hovedløst i Juhldal produkter! De er skabt af naturlige ekstrakter fra lægeplanter, hvis virkning har været kendt og anvendt i tusindvis af år, det er jo det sejeste i hele verden!!!

Jeg har igennem største delen af mit liv, haft en forkærlighed for økologi som stammer tilbage til min barndom. Min mor er en selektiv kvinde, som ved hvad hun vil have i livet. Hun har også en selektiv hud og jeg var ikke særlig gammel da jeg havde mit første møde med økologiske produkter. Det vi kender fra barnsben, er ofte det vi tager med os i vores eget voksenliv og trods jeg har afprøvet mange ikke rene produkter, finder jeg altid min vej tilbage til det der virker. Økologi og rene skønhedsprodukter er bare bedre for vores hud, hår og negle, men også vores sind får mere ro. Hvorfor tag det andet bedste, når vi kan få det bedste?

Juhldal’s historie går mange går tilbage, allerede i 1975 skabte Jørgen Juhldal den fantastiske Wonderlocation No.5.  Ideen kom til ham, da hans researcharbejde til bogen “Læger, sundkost og naturmedicin” og med et ønske om at skabe en plejende lotion fra lægeplanter til hele familien. Det er værdigrundlaget i nutidens Juhldal. De samle økologiske formler, som glædet så mange familier.

Hvis du er økologi-elsker ligesom jeg, så kan jeg varmt anbefale Juhldal!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG 42RAW BRUNCH