MARMOR ØNSKER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DAGENS PREGGO OUTFIT

MARMOR ØNSKER

sandrasignemagasin-6sandrasignemagasin-7

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord

Der er ingen tvivl om, at marmor virkelig har sat sine spor i de danske hjem! Vi ser marmor i magasinerne, på bolig blogs og på design sider!! Jeg må indrømme at jeg har en svaghed for ting af marmor, måske fordi mønsteret minder mig om min barndom og de utallige besøgene hos min farmor som havde en skøn interiør stil. Ja de har smittet af på mig!! Hun havde blandt andet den fineste krukke som altid var fyldt med slik og lækkerier!

Magasin living har er virkelig lækkert udvalg af skønne marmor items til vores hjem. De smukke og minimalistiske designs fra Magasin living er i et prisleje hvor vi alle kan være med uden at vi skal komme af med en halv bondegård, hvilket klart er til at fortrække!

Jeg har forelsket mig i den virkelig smukke MARMOR BAKKE og MARMOR KRUKKE. Begge passer fuldstændig perfekt ind i vores hjem! Og i min farmors ånd ville jeg bruge Marmor krukken til en slik krukke! 🙂

1 kommentar

  • Fine idéer! Er selv helt forelsket i marmor for tiden og pynter også selv på et indlæg om netop dette – så så jeg dette til inspiration, men dine link virker desværre ikke ? 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS PREGGO OUTFIT